Vleessoorten

Slavinken / rundervinken (per stuk)0,90

Magere sucadelappen (per kg)10,95

Schenkel (per kg)8,95

Klapstuk (per kg)9,50

Mager ribvlees (per kg)10,80

Entrecote / ribeye (per kg)18,50

Bieflappen (per kg)13,95

Kogelbiefstuk (per kg)18,50

Mager runderpoulet / hachee (per kg)10,50

Braadvlees rund (mager / per kg)11,95

Rundergehakt (per kg)7,10

Verse worst grof / fijn (per kg)6,25

Hamschijf / bovenbeen (per kg)2,95

Varkenshaas (per kg)13,50

Dikke vleesribben (per kg)5,50

Varkensrollade (per kg)7,95

Gehakt half om half (per kg)6,25

Schnitzels naturel / gepaneerd (per kg)7,95

Braadvlees varken (muis / per kg)5,75

Ham of varkenslappen (per kg)5,50

Magere speklappen (per kg)5,50

Rib / haaskarbonade (per kg)5,95

Schouderkarbonade (per kg)5,98

Top↑

7ads6x98y